
۷ مورد از بهترین قابلیتهای اپل واچ که احتمالاً از آنها خبر ندارید، ولی باید استفاده کنید.
این روزها تکنولوژی همه ابعاد زندگی انسانها را تحت تاثیر قرار داده و حتی کوچکترین وجوه زندگی انسانها هم به لطف تکنولوژی و پیشرفت آن، توانسته راحتتر انجام شود. در این مطلب به بررسی 7 مورد از بهترین قابلیتهای اپل واچ که احتمالا از آنها خبر ندارید، ولی باید از آنها استفاده کنید میپردازیم.
اگر شما هم مانند بیشتر کسانی که اپل واچ دارند، احتمالاً از آن برای چک کردن پیامها، ردیابی فعالیتهای فیزیکی و فهمیدن ساعت استفاده میکنید باید بدانید با وجود بروزرسانیهای کمپانی اپل وسیلهای که روی مچ دستتان دارید، میتواند کارهایی فراتر از حد تصور انجام دهد!
علاوه بر کارهای سادهای که همه احتمالا میدانند، دنیایی از قابلیتهای هوشمند وجود دارد که توانایی بهتر کردن وضعیت زندگی روزمره شما را دارند. ابزارها و امکاناتی که اپل طی چندین سال بهبود داده، اما ممکن است بعضی از کاربران هیچوقت از آنها آگاه نباشند.
بهترین تجربه استفاده از اپل واچ زمانی به دست میآید که همه قابلیتهای آن را بشناسید، نه فقط کارهای ساده و آشکار آن را که عوام برای استفاده از این قابلیتها آنها را میخرند. این هفت قابلیت خاص، ارزش واقعی را به برنامه روزانه شما اضافه خواهد کرد.
شاید قبلاً با ابزارهای مفیدی مثل چراغ قوه یا حالتِ بامزهٔ واکیتاکی آشنا باشید، اما در این مطلب به ویژگیهای جالبی میپردازیم که شاید هر کسی آنها را نداند. با ما همراه باشید.
چه از جدیدترین مدل اپل واچ (مثلاً سری ۱۰) استفاده کنید، چه از مدلهای قدیمیتر، این هفت قابلیت به شما کمک میکنند دستگاهتان بیشترین بهرهوری را برای شما داشته باشد.

معمولا افراد از اپل واچ یا دیگر ساعتهای هوشمند برای اندازهگیری فعالیتهای فیزیکی بدن و ضربان قلب استفاده میکنند، با این حال اپل واچها، قابلیتهای دیگری نیز دارند.
ردیابی فعالیتهای فیزیکی به صورت حرفهای
اگرچه ردیابیِ سادهٔ فعالیتهای فیزیکی امری رایج در میان افراد است، اما قابلیت جدیدِ Training Load در watchOS ۱۱ اطلاعات عمیقتری ارائه میدهد که بیشتر کاربران هنوز از آن استفاده نکردهاند. برای تنظیم این قابلیت، مطمئن باشید که گوشی شما iOS ۱۸ و ساعت شما watchOS ۱۱ را دارد.
مراحل تنظیم:
۱. برنامه Fitness را روی گوشی آیفونتان باز کنید و روی Summary بزنید.
۲. بعد، Edit Summary و سپس Add را انتخاب کنید.
۳. پایینتر بروید و در بخش Training Load، گزینه Set Up را بزنید.
۴. سپس Add Card را بزنید تا این قابلیت به خلاصه فعالیتهای فیزیکی شما که ردیابی میشوند، اضافه شود.
بعد از تنظیم، میتونید با زدن روی کارتِ Training Load در Summary، اطلاعات مربوط به بار تمرینی خود را تماشا کنید همچنین میتوانید بین دو حالت All Workouts و All Day جابهجا شوید تا دیدگاههای مختلفی از تأثیر تمرینهایتان را به دست بیاورید.
نوار قلب (ECG) بگیرید
با اینکه این قابلیت از سری ۴ اپل واچ وجود دارد، ممکن است بعضی از کاربران از ویژگی ECG (الکتروکاردیوگرام) خبر نداشته باشند. این قابلیت میتواند ضربانهای نامنظم قلب را تشخیص دهد و یک نظارت پزشکی ارائه کنه که قبلاً فقط با مراجعه به پزشک ممکن بود.
نحوه گرفتن نوار قلب:
۱. برنامه ECG را روی اپل واچ باز کنید.
۲. بنشینید و دستهایتان را روی میز یا پا هایتان قرار دهید و ثابت بمانید.
۳. انگشتتان را روی Digital Crown بگذارید و ۳۰ ثانیه بدون حرکت بمانید تا اندازهگیری ضربان قلب انجام شود.
بعد از انجام این مراحل، میتوانید نتیجه را به صورت ریتم سینوسی که نشان دهنده ضربان طبیعی است و یا فیبریلاسیون دهلیزی که نشانه ضربان نامنظم است مشاهده کنید. همچنین شما میتونید یادداشتی درباره علائمی که دارید اضافه کنید و در صورت نیاز، این نتایج را با پزشک خود به اشتراک بگذارید.
از برنامه Vitals برای اندازهگیری سلامت خود استفاده کنید!
برنامه Vitals در watchOS ۱۱ یک داشبورد کامل برای سلامت شما ایجاد میکند که استفاده از آن برای بهدستآوردن اطلاعات ارزشمند ضروری است.
این قابلیت با جمعآوری چندین معیار سلامت در یک جا، کار تشخیص مشکلات احتمالی را قبل از اینکه جدیتر شوند ، آسانتر میکند. برای استفاده از آن، برنامه Vitals را روی اپل واچ باز کنید و دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید.
برای بهترین نتایج، مطمئن شوید که حداقل به مدت هفت روز، هم در طول روز و هم هنگام خواب، از اپل واچ خود به صورت مداوم استفاده میکنید. بعد از جمعآوری دادههای کافی، برنامه را باز کنید تا معیارهای سلامت خود را ببینید. میتوانید ضربان قلب، تعداد تنفس، دمای مچ دست و سطح اکسیژن خون را در بدنتان بررسی کنید. این برنامه به شما امکان را میدهد تغییرات روزانه و روندهای بلندمدت را بررسی کنید و بفهمید چه چیزی برای بدن شما طبیعی است و چه علائمی غیر طبیعی تلقی میشوند.
تمرین ذهنآگاهی (Mindfulness)
در حالی که بسیاری از قابلیتهای اپل واچ روی تناسب اندام تمرکز دارند، برنامه Mindfulness با فوایدش برای سلامت روان، هنوز خیلی کم استفاده میشود. برای امتحان کردن این قابلیتها، اول برنامه Mindfulness را روی ساعت خود باز کنید. بعد بین دو حالت Reflect و Breathe انتخاب کنید.
- در حالت Reflect، دستورالعملها را دنبال کنید و برای یک دقیقه روی فکری که برنامه پیشنهاد میکند، تمرکز کنید.
- در حالت Breathe، نقطههای آبی متحرک را دنبال کنید که منبسط و منقبض میشوند تا تنفس شما را هدایت کنند.
اگر از watchOS ۱۰ یا نسخههای جدیدتر استفاده میکنید، میتوانید گزینه State of Mind را لمس کنید تا وضعیت احساسیتان را در طول زمان دنبال کنید. همچنین میتوانید انتخاب کنید که چه حسی دارید و عوامل اصلی موثر روی حالت احساسی خود را مشخص کنید. تنظیم زمان خاص جهت انجام تمرینات ذهنآگاهی، از دیگر ویژگیهای این برنامه است.
به مرورگر مخفی Safari دسترسی پیدا کنید
بیشتر کاربران اپل واچ نمیدانند که میتوانند مستقیماً روی ساعت خود با استفاده از یک قابلیت مخفی Safari، وبسایتهای مورد نظر خود را سرچ کنند.
نحوه دسترسی به Safari روی اپل واچ:
۱. برنامه Messages را روی ساعت خود باز کنید و compose را لمس کنید.
۲. نام خود را به عنوان گیرنده انتخاب کنید و آدرس وبسایت (URL) را تایپ کنید یا به سیری دستور دهید تا برایتان تایپ کند.
۳. دکمه ارسال را بزنید تا پیام حاوی لینک ارسال شود.
۴. وقتی نوتیفیکیشن را دریافت کردید، پیام باز کنید.
۵. سپس پیشنمایش لینک را لمس کنید تا مرورگر مخفی باز شود.
اگر صفحه در حالت Reader View باز شد، روی نوار آدرس بالای صفحه بزنید تا به Webview تغییر حالت بدید. همچنین میتونید با کلیک روی لینکهای داخل ایمیلها در برنامه Mail، به این مرورگر دسترسی پیدا کنید.
از شنوایی خود محافظت کنید
قابلیتهای محافظت از شنوایی برنامه Noise اغلب نادیده گرفته میشوند، در حالی که میتوانند از آسیبهای طولانیمدت به شنوایی جلوگیری کنند. این ویژگی بهطور خودکار و در پسزمینه در حال اجراست و بدون نیاز به ورودی روزانه، از سلامت شنوایی شما محافظت میکند.
نحوه تنظیم نظارت بر صدا:
۱. Settings را روی اپل واچ باز کنید.
۲. روی Noise بزنید، سپس Environmental Sound Measurements را انتخاب کنید.
۳. گزینه Measure Sounds را روشن کنید.
۴. برگردید و روی Noise Notifications بزنید.
۵. اینجا میتوانید حد آستانه دسیبل مورد نظر خود را تنظیم کنید (معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ دسیبل).
حالا ساعت شما سطح صدای محیط را مورد بررسی قرار میدهد و وقتی صدا به سطح خطرناکی رسید، به شما هشدار میدهد .
از قابلیت Check In برای ایمنی استفاده کنید
قابلیت Check In راهی ساده برای اطلاع دادن به عزیزانتان است که به مقصد رسیدهاید و در امان هستید. مطمئن باشید که ساعت شما روی watchOS ۱۱ آپدیت شده است، زیرا این ویژگی ایمنی جدید در این نسخه وجود دارد.
نحوه استفاده از Check In:
۱. برنامه Messages را روی ساعت خود باز کنید و یک مکالمه جدید شروع کنید یا به یک مکالمه موجود برید.
۲. روی علامت + پایین صفحه بزنید، سپس پایین بروید و گزینه Check In را انتخاب کنید.
۳. روش مورد نظر خود را انتخاب کنید — بر اساس زمان، مقصد، یا پس از اتمام ورزش.
۴. جزئیات را ویرایش کنید تا زمان، مکان یا پارامترهای فعالیت مربوط به Check In را مطابق به وضعیت و شرایط خود شخصیسازی کنید.
۵. دکمه ارسال رو بزنید تا Check In فعال شود. وقتی شرایط برقرار شود، به مخاطب شما اطلاع داده خواهد شد.
در صورت نیاز، میتوانید هر زمان از طریق برنامه
Messages، Check In را لغو یا تغییر بدهید
